Docenten van 'Hoe word je rijk?'
De docenten van 'Hoe word je rijk?' zijn schuldhulpverleners, politieagenten, budgetcoaches en peer educators. Allemaal mensen met praktijkkennis en ervaring die precies weten hoe ze jongeren kunnen bereiken.
Gerzon
Gerzon Soenarto is onze peer educator. Hij weet zelf hoe het is om in de schulden te zitten en kan jongeren daar alles over vertellen.
Dimitri
Dimitri Bokxem is als politieagent de 'good cop' en 'bad cop' in één. Hij is als docent soms zo lief als een vader, maar kan streng zijn wanneer dat nodig is!
Bianca
Bianca Bastiaanse is budgetcoach en geeft al jaren les over financiën, zowel aan leerlingen als aan ouders.
Redouan
Redouan Aitouarg werkt graag met jongeren. Hij is docent economie en weet als geen ander hoe je jongeren bewust kunt maken van hun financiële keuzes.
Annemiek
Priscilla
Kashif
Flinke hoeveelheid zenuwen, ondanks al het moed die ik bij elkaar had verzameld. Het was oktober 2004, daar stond ik dan: Aan de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in Washington D.C., op een steenworp afstand van The White House. Ik mocht het debat leiden tussen jongeren en politici uit alle windstreken. Een onvergetelijke ervaring. Het werken met jongeren ging echter gewoon door. Als trainer, museumdocent, educator bleef ik kennis overdragen. Nu mag ik als docent voor Hoe Word Je Rijk, jongeren helpen met het bouwen aan hun toekomst…
Bindiya
Bindiya Mohabier-Panday is docent zorg en welzijn. Zorgen voor een ander begint met goed zorgen voor jezelf. Financiële zorgen horen hier niet bij en daar staat zij voor!
Nicole