Maxima over 'Hoe word je rijk?'
Op de Nationale Onderwijsbeurs gingen Maxima en Jet Bussemaker in gesprek over onder andere 'Hoe word je rijk?'.
Politie weer voor de klas
'Hoe word je rijk?' heeft voor het derde jaar een samenwerking met de politie in Amsterdam. Regelmatig geven politieagenten in uniform de les over boetes.
Hoe word je rijk? in drie extra steden
In de Week van het geld 2017 is 'Hoe word je rijk?' in Haarlem, Zaanstad en Almere uitgerold. In Almere was wethouder de Jonge bij de les aanwezig.
In gesprek met Jetta Klijsma
Als afsluiting van de Week van het geld ging 'Hoe word je rijk?' in gesprek met Jetta Klijsma over het belang van financiële educatie in het voortgezet onderwijs.
Overhandiging
Gerzon, peer educator, rapper en presentator, overhandigt de eerste campagnekrant aan stadsdeel-wethouder Marijn van Ballegooijen.
1000 lessen
In het schooljaar 2016/2017 geeft 'Hoe word je rijk?' haar 1000ste les in het voortgezet onderwijs in Amsterdam.
Gerzon op het NOS journaal
Op 8 december 2016 vertelt peer educator Gerzon op het NOS journaal hoe hij op straat terecht kwam. Heel goed dat er meer aandacht is voor jongeren die in de schulden komen en op straat belanden.
T-Mobile
Vele instanties werkten mee aan de filmopnames van ‘Hoe word je rijk?’. Ook T-Mobile verleende haar medewerking aan de opnames.
Mohamed Charaa
Mohamed Charaa, de bekende acteur van Shouf Shouf Habibi, werkte mee aan aan de films van 'Hoe word je rijk?'
Première
In 2014 lanceerde 'Hoe word je rijk?' haar eerste films, in samenwerking met stadsdeel Nieuw-West. Stadsdeelwethouders Jesse Bos en Erik Bobeldijk openden de formele bijeenkomst.
Kinderen van de rekening
In 2015 lanceerde ‘Hoe word je rijk?’ de film Kinderen van de rekening in bioscoop Rialto. Deze film gaat over de intergenerationele overdracht van schuldenmakend gedrag.
Minister
Ook minister Jet Bussemaker werkte mee aan de nieuwe onderwijsfilm van 'Hoe word je rijk?'.