‘Hoe word je rijk?’ nu landelijk beschikbaar. Meld je nu aan!

Money Start biedt licentiemodel aan van ‘Hoe word je rijk?’ voor lokale partners.

Het licentiemodel om ‘Hoe word je rijk?’ landelijk uit te rollen, is gebaseerd op lokale financiering door gemeenten en coördinatie en uitvoering van de lessen door lokale licentiepartners, die deze op scholen aanbieden door inzet van lokale professionals. Met dit licentiemodel wordt de lokale licentiepartner volledig ingewerkt en ondersteund om financiële educatie op scholen duurzaam en opschaalbaar aan te bieden, op basis van het door Money Start ontwikkelde lesprogramma en met gebruikmaking van de naam van ‘Hoe word je rijk?’. We delen ook praktische knowhow over strategieën en protocollen om het maximale resultaat te behalen.

Licentiemodel
'Hoe word je rijk' landelijk beschikbaar
Lokale professionals

Lokale professionals

Dit licentiemodel is gebaseerd op de overtuiging dat het zeer waardevol is wanneer lokale professionals en lokale peer educators de ‘Hoe word je rijk?’ lessen uitvoeren. De lokale organisaties en professionals kennen het lokale sociale netwerk en kunnen effectief doorverwijzen. Daarom zet Money Start in op een landelijke uitrol, door middel van ‘Hoe word je rijk?’ licenties. Hier investeert Money Start al enkele jaren in, door onder andere een professionele begeleiding door Franchise Connect en het ING Nederland fonds, een succesvolle licentiepilot in Purmerend, het ontwikkelen van deelbare lesmaterialen, procedures en methodieken, en het inrichten van een servicegerichte backoffice. Er is een handboek, contracten en we kunnen de licentienemer ondersteunen in alle voorkomende situaties. Uiteraard trainen we de licentiepartner om dezelfde kwaliteit te leveren als wij doen.

Licentiepartner

De ideale licentiepartner is bijvoorbeeld een partij die jongerenschuldhulpverlening aanbiedt in de gemeente. De jongerenschuldhulpverleners geven dan de lessen op de lokale VO-scholen en kunnen op deze manier werken aan het voorkomen van schulden. Mochten de leerlingen later wel in de schulden komen dan hebben ze al kennisgemaakt met de lokale jongerenschuldhulpverlening die ze kan helpen.

Heb je interesse in het gastlesprogramma ‘Hoe word je rijk?’ ter preventie van schulden onder jongeren in jouw gemeente? Neem direct contact op met Money Start op info@moneystart.nl of bel met Alan Bredenhorst op 06 2480 5457.