Organisatie

In 2012 startten Alan Bredenhorst en Loes van Geffen ‘Hoe word je rijk?’ op één school in Amsterdam. Dit was zo’n succes dat ze ‘Hoe word je rijk?’ al snel op scholen in heel stadsdeel Nieuw-West beschikbaar aanboden. Met hun tomeloze energie en passie voor hun werk en voor de doelgroep, veroverden Loes en Alan al snel stadsdeel Zuid als tweede werkgebied. Het volgend schooljaar rolden zij ‘Hoe word je rijk?’ in heel Amsterdam uit en in 2017 richtten ze de BV Money Start op. ‘Hoe word je rijk?’ wordt op dit moment al in 5 grote gemeenten aangeboden en binnenkort lanceert Money Start een licentiemodel, zodat organisaties in heel Nederland ‘Hoe word je rijk?’ in kunnen zetten ter preventie van schulden bij jongeren die 18 jaar worden.

Loes van Geffen

Loes’ hart gaat sneller kloppen als jongeren volledig uit de problemen weten te komen. Nog liever ziet ze dat ze zichzelf überhaupt niet in de problemen brengen, omdat ze op tijd de juiste informatie hebben gekregen.

Alan Bredenhorst

Alan is de oprichter van 125Procent, een project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke thema’s. Deze maatschappelijke betrokkenheid combineert 125Procent met creativiteit, kwaliteit en een professionele aanpak. Alan werkt met bevlogenheid én met kennis van zaken.

You4Youth
Loes van Geffen, oprichter van You4Youth.

Loes van Geffen

De kracht van Loes van Geffen van You4Youth zit in haar uitgebreide netwerk binnen het onderwijs, het welzijnswerk en Re-integratie Bedrijf Amsterdam.

Loes heeft een heldere visie op de aanpak van schooluitval, schuldpreventie en stapsgewijze arbeidsmarktaanpak. Daarnaast is Loes gesprekspartner op uitvoerend en directieniveau, zowel in het onderwijs, bedrijfsleven als welzijnssector.

Door haar oprechte betrokkenheid om het zelfsturende vermogen bij jongeren aan te spreken en te stimuleren, creëert ze de juiste omstandigheden om de jongeren de groei te laten door maken die leidt tot materiële en immateriële rijkdom!

www.you4youth.nl

Alan Bredenhorst

Alan Bredenhorst is de eigenaar en oprichter van 125Procent, een project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke thema’s. Deze thema’s combineert 125Procent met creativiteit, kwaliteit en een professionele aanpak.

125Procent heeft ruime ervaring in jongerenprojecten, campagnes, filmproducties, social media, radio, print, evenementen, serious games, voorlichtingscampagnes en educatieve participatieprojecten.

125Procent laat doelgroepen uitvoerig participeren, waardoor we altijd de juiste middelen inzet voor een succesvol en aansprekend eindresultaat. Dat doen we met bevlogenheid én met kennis van zaken.

www.125procent.nl

125Procent
Alan Bredenhorst is eigenaar en oprichter van 125Procent